27 січня 2020, 12:59

Члени Комітету з питань транспорту та інфраструктури 27.01.2020 р. беруть участь в презентації планів роботи Укравтодору — «Дороги UA 2020»

 

Члени Комітету з питань транспорту та інфраструктури 27.01.2020 р. беруть участь в презентації планів роботи Укравтодору — «Дороги UA 2020», яка відбувається у КВЦ «Парковий».

Спікери заходу - Олексій Гончарук - Прем’єр-міністр України, Владислав Криклій - Міністр інфраструктури України, Олександр Кубраков - Голова Укравтодору.

Укравтодор повністю змінює підходи до будівництва доріг: розумне використання грошей, впровадження IT-технологій, впровадження типової тендерної документації для боротьби з корупцією та стимулювання ринку.

У 2020 році Укравтодор планує оновити понад 4000 км доріг, запровадити аналітичний центр прийняття рішень, запустити інтерактивну мапу дорожніх ремонтів. Це буде рік масштабного залучення коштів МФО. Пріоритет — якісні дороги та відсутність корупції.

В заході також беруть учать представники державної влади, міжнародних фінансових організацій, профільних громадських організацій, дорожнього бізнесу.