09 липня 2020, 16:27

9 липня 2020 року проведено засідання підкомітету з питань автомобільного транспорту Комітету з питань транспорту та інфраструктури

 

9 липня 2020 року проведено засідання підкомітету з питань автомобільного транспорту за участі народних депутатів України – членів Комітету, представників Міністерства інфраструктури, Національної поліції, Головного сервісного центру МВС України та фахівців громадських організацій, спілок та асоціацій.

На засіданні було заслухані проміжні підсумки Робочої групи з питань удосконалення системи експлуатації транспортних засобів, створеної при Міністерстві інфраструктури за рекомендацією Комітету з питань транспорту та інфраструктури.

Крім того, обговорено проблемні питання, що ставляться учасниками ринку послуг з обов’язкового технічного контролю в Україні під час напрацювання законодавчих змін у сфері безпеки експлуатації колісних транспортних засобів.

За результатами засідання прийнято рішення про створення ініціативної робочої групи підкомітету з питань автомобільного транспорту для напрацювання законодавчих змін, результатом яких буде реформування системи технічного регулювання у сфері транспортних засобів.