17 червня 2020, 09:15

16 червня 2020 року відбулось засідання підкомітету автомобільного транспорту Комітету з питань транспорту та інфраструктури

 

16 червня 2020 року відбулось засідання підкомітету автомобільного транспорту Комітету з питань транспорту та інфраструктури.

Народні депутати України обговорили доопрацьовану редакцію проекту Закону України (реєстр. №2234) «Про внесення змін до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з прийняттям Закону України «Про стандартизацію» щодо визначення системи ціноутворення в будівництві автомобільних доріг загального користування».

Особливої уваги приділили обговоренню ситуації, що склалась під час розроблення Державним агентством автомобільних доріг України та Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, проекту Методології щодо особливостей здійснення закупівель робіт з будівництва (нове будівництво, капітальний ремонт та реконструкція) та послуг з поточного ремонту і експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування.

Учасники засідання також розглянули низку законопроектів, зокрема №3006, №3049, №3113, №2787, №2475. Підкомітет ухвалив рішення підтримати законопроекти щодо заборони акустичного насильства, інші направити авторам на доопрацювання.