12 вересня 2019, 17:00

У Комітеті з питань транспорту та інфраструктури відбулася зустріч з делегацією Європейського банку реконструкції та розвитку

 12 вересня у Комітеті з питань транспорту та інфраструктури відбулася зустріч з делегацією Європейського банку реконструкції та розвитку на чолі з Віце-президентом ЄБРР Аланом Пію.
У ході зустрічі сторони обговорили пріоритети та шляхи співпраці Комітету з питань транспорту та інфраструктури з ЄБРР щодо прийняття проектів законів про концесії, про залізничний транспорт, про внутрішні водні шляхи. Також учасники зустрічі обговорили проекти, які вже реалізуються за участі ЄБРР в транспортній сфері та перспективні проекти, які можуть бути реалізовані.
Участь у зустрічі взяли від Комітету з питань транспорту та інфраструктури – Голова Комітету Юрій Кісєль, члени Комітету Юлія Клименко, Микола Тищенко, Олександр Скічко, Артем Ковальов та Олександр Кубраков. До складу делегації ЄБРР увійшли: Керуючий Директор у країнах Східної Європи та Кавказу Маттео Патроне, заступники Голови в Україні Марк Магалецький, Маріна Петров та Старший політичний радник Олександр Павлюк.