29 жовтня 2019, 15:15

Підкомітет з питань поштового зв’язку Комітету з питань транспорту та інфраструктури провів засідання щодо стану справ в поштовій галузі

28 жовтня 2019 р. відбулося засідання підкомітету з питань поштового звязку Комітету з питань транспорту та інфраструктури щодо стану справ в поштовій галузі.

У засіданні взяли участь народні депутати України – члени підкомітету, керівництво АТ «Укрпошта», представники Міністерства інфраструктури України.

На засіданні було розглянуто презентаційні матеріали щодо поточного стану справ в поштовій галузі; крім того, було акцентовано увагу на актуальних проблемних питаннях, зокрема, скорочення поштових відділень у селах з кількістю мешканців до 2000 осіб, зношеність інфраструктури, низький рівень заробітної платні працівників рядової ланки тощо. Було ініційовано декілька законодавчих ініціатив, зокрема, щодо розширення можливості надання фінансових послуг «Укрпоштою», вирішення питання щодо тарифів на розповсюдження  пенсій, приведення галузі до європейських стандартів.