14 січня 2020, 17:45

14 січня 2020 р. відбулося засідання підкомітету з питань авіаційного транспорту

 

14 січня 2020 р. відбулося засідання підкомітету з питань авіаційного транспорту, в якому взяли участь народні депутати України – члени Комітету, міністр інфраструктури України Криклій В.А., т.в.о. першого заступника  голови Державіаслужби України Коршук С.М. та в.о. директора ДП «Украерорух» Ярмак А.М. Засідання було присвячене сумній події – трагічній загибелі літака Боїнг 737 в Тегерані.

Засідання розпочалося із вшанування пам’яті загиблих. Далі було заслухано інформацію міністра інфраструктури та т.в.о. першого заступника  голови Державіаслужби України стосовно проміжних результатів розслідування причин  авіакататсрофи. Зокрема, С.М. Коршук доповів про роботу спеціальної комісії з розслідування причин катастрофи, у формуванні якої він брав безпосередню участь.

Підкомітет вирішив заслухати питання щодо  причин катастрофи літака на одному з найближчих засідань Комітету за участі представників Національного бюро розслідувань авіаційних подій та інцидентів з цивільними повітряними суднами та РНБО.