28 вересня 2020, 18:15

28 вересня 2020 року відбулось засідання Комітету з питань транспорту та інфраструктури

 

28 вересня 2020 року відбулось засідання Комітету з питань транспорту та інфраструктури.

Участь у заході взяли народні депутати України, керівництво  Міністерства інфраструктури України, представники команди підтримки реформ при Міністерстві інфраструктури України (Reform Support Team, RST).

На засіданні народні депутати України розглянули питання щодо зауважень Головного юридичного управління до проекту Закону про внутрішній водний транспорт, реєстр.№ 1182-1-д від 17.01.2020, внесеного народними депутатами  України Кісєлем Ю.Г., Ковальовим А.В. та інш.

З метою якнайшвидшого завершення підготовки законопроекту,  відповідно до ч.6 ст.118, зважаючи що  висновки юридичної експертизи та редакційного опрацювання містять зауваження до законопроекту, підготовленого до другого читання, Комітет розглянув пропозиції (поправки) членів Комітету, підготовлені з урахуванням таких висновків.

Члени Комітету одностайно прийняли рішення врахувати частково проект зауважень Головного юридичного управління та включити їх до висновку Комітету з питань транспорту та інфраструктури, що буде наданий до порівняльної таблиці до проекту закону про внутрішній водний транспорт, реєстр.№ 1182-1-д, підготовленої до другого читання.