18 жовтня 2022, 17:21

18 жовтня 2022 року відбулось засідання Комітету Верховної Ради України з питань транспорту та інфраструктури

 

18 жовтня 2022 року відбулось засідання Комітету Верховної Ради України з питань транспорту та інфраструктури за участі народних депутатів України, керівництва та представників Міністерства інфраструктури України, Укрпошти.

На засіданні розглядався проект Закону України «Про поштовий зв’язок» (реєстр. №4353), підготовлений до ІІ читання.

17 листопада 2021 року Верховною Радою України за результатами розгляду в першому читанні прийнято за основу проект Закону України «Про поштовий зв’язок» (реєстр. №4353), поданий народними депутатами України Зуєвим М.С., Кісєлем Ю.Г. та інш.

Законопроект спрямований на адаптацію до національного законодавства у сфері поштового зв’язку положень Директиви Європейського Парламенту та Ради 97/67/ЄС про спільні правила розвитку внутрішнього ринку поштових послуг Співтовариства та покращення якості обслуговування.

Згідно зі статтею 118 Закону України «Про Регламент Верховної Ради України» Комітетом Верховної Ради України з питань транспорту та інфраструктури розглянуто підготовлену порівняльну таблицю до проекту Закону України «Про поштовий зв’язок» із урахуванням наданих до нього народними депутатами України пропозицій і поправок.

За результатами розгляду членами Комітету ухвалено рішення рекомендувати Верховній Раді України прийняти проект Закону України «Про поштовий зв’язок» (реєстр. №4353) у ІІ читанні та в цілому.