27 листопада 2019, 19:29

Підкомітет з питань автомобільного транспорту Комітету з питань транспорту та інфраструктури 27 листопада 2019 року провів засідання, на якому обговорювалися проблеми у сфері автомобільних перевезень на таксі

Підкомітет з питань автомобільного транспорту Комітету з питань транспорту та інфраструктури 27 листопада 2019 року провів засідання, на якому відбулася презентація проекту Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання діяльності з надання послуг перевезень пасажирів на таксі та легковими автомобілями на замовлення».

У засідання взяли участь народні депутати - члени Комітету з питань транспорту та інфраструктури, представники Міністерства інфраструктури України та громадських організацій таксомоторної сфери, перевізники, керівники інформаційно-диспетчерських служб.

На засіданні було обговорено питання загальної концепції реформування ринку таксі. Розглянуто протиріччя, які існують в сфері перевезень на таксі.

Члени Комітету підтвердили готовність до співпраці з усіма учасниками ринку таксі і налаштовані докласти чимало зусиль для розроблення компромісної концепції і норм закону, який би влаштовував всіх учасників ринку.