16 лютого 2021, 16:28

16 лютого 2021 року відбулось засідання підкомітету з питань автомобільного транспорту Комітету з питань транспорту та інфраструктури

 

16 лютого 2021 року відбулось засідання підкомітету з питань автомобільного транспорту Комітету з питань транспорту та інфраструктури, за участі керівництва та представників Міністерства інфраструктури України.

Під час засідання народні депутати України розглянули проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про автомобільний транспорт», реєстр. №4169, внесений Кабінетом Міністрів України. За результатами обговорення, підкомітет рекомендує Комітету повернути законопроект суб’єкту права законодавчої ініціативи на доопрацювання.

Також були обговорені законопроекти про внесення змін до статті 7 Закону України «Про автомобільний транспорт» щодо організації пасажирських перевезень: реєстр.№ 4376, внесений Кабінетом Міністрів України та альтернативний йому реєстр.№ 4376-1, внесений народними депутатами України Горенюком О.О. та інш. Підкомітет з питань автомобільного транспорту підтримав депутатський законопроект та пропопонує прийняти його за основу.