01 грудня 2022, 17:15

01 грудня 2022 року відбулося засідання Комітету з питань транспорту та інфраструктури (вечірнє засідання)

01 грудня 2022 року відбулося засідання Комітету з питань транспорту та інфраструктури, участь у якому взяли народні депутати України – члени Комітету, керівництво Міністерства інфраструктури України.

На засіданні Комітету відбувся розгляд подання Прем’єр-міністра України про призначення Олександра Кубракова Віце-прем’єр-міністром з відновлення України – Міністром розвитку громад, територій та інфраструктури України.

За результатами розгляду Комітет прийняв рішення підтримати подання Прем’єр-міністра України та рекомендувати Верховній Раді України відповідно до пункту 12 частини першої статті 85 Конституції України призначити Кубракова Олександра Миколайовича на посаду Віце-прем’єр-міністра з відновлення України – Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Маючи значні результати з оновлення автомобільних доріг в рамках виконання програми Президента України «Велике будівництво», ще починаючи з посади Голови Укравтодору, під керівництвом Олександра Миколайовича команда Міністерства успішно розпочала системні зміни за іншими напрямами – на залізниці, у морських та річкових портах, у сфері поштових послуг. Ці зміни у галузі відчули практично усі громадяни. Складовими таких позитивних зрушень стали професійність, ефективність рішень та командна робота.

Тепер до завдань у сфері транспортної інфраструктури додаються питання розвитку громад та територій країни. Зважаючи на значні руйнування і пошкодження цивільної інфраструктури, завдані агресором, ми маємо ще багато викликів у прагненні відбудови України.

Єдиним фронтом рухатимемося спільно й надалі разом до Перемоги!